Mikä on Olla?

Olla on taloautomaatiojärjestelmä, jonka avulla voit säätää asunnon valaistusta sekä sähkö- ja lämmitysjärjestelmää tietokoneen tai tabletin avulla. Voit Ollan avulla seurata myös veden- ja energiankulutusta. Olla sisältää halutessasi hälytysjärjestelmän, etkä tarvitse erillistä hälytinpäätelaitetta.

Olla kerää ja yhdistelee tietoa kotiin asennettavien anturien ja internet-yhteyden avulla. Se tietää, minkälainen sää on, milloin aurinko laskee ja kuinka lämmintä kotona on. Näiden tietojen perusteella se voi toteuttaa sille annettuja tehtäviä, kuten lämmittää taloa tarpeen mukaan.

OLLAN AVULLA LISÄÄT KOTISI TURVALLISUUTTA JA SÄÄSTÄT RAHAA.

  • hallitset sähkönkäyttöä
  • seuraat vedenkulutusta
  • saat heti tiedon vesivahingosta, murrosta ja tulipalosta
  • et joudu hankkimaan erillistä hälytysjärjestelmää

OLLA ON

KAIKKIEN SAATAVILLA

MITEN OLLA ASENNETAAN?

Ollan asentaa kotiisi sähkömies. Saat kotiisi keskusyksikön, joka on yhteydessä kodin sähkölaitteisiin. Asentaminen on helppoa, sillä Olla toimii langattomasti.

OLLA TALOYHTIÖÖN

Taloyhtiössä yhteen päätelaitteeseen voi yhdistää useampia asuntoja, joten hankinnan kustannukset voidaan jakaa usean talouden kesken. Olla helpottaa taloyhtiössä esimerkiksi vesimittareiden lukua, sillä niitä ei tarvitse tarkistaa yksitellen, vaan tiedot tulevat Ollan avulla suoraan päätelaitteelle. Olla parantaa koko taloyhtiön turvallisuutta, kun niin vesivahingoista kuin tulipaloista tulee tieto suoraan sekä asukkaalle että isännöitsijälle.

Ollan avulla taloyhtiön osakas voi mobiililaitteestaan internetin välityksellä

  • hallita valaistusta, lämmitystä ja hälytysjärjestelmää
  • mitata sähkön- ja vedenkulutusta
  • seurata tunnistimien avulla ovia, ikkunoita, liikettä, ilmankosteutta, sisä- ja ulkolämpötilaa ja valoisuutta sekä palovaroittimien toimintaa.